Skip to main content
Job

Instrumentingeniør

Info

Location:
Sandnessjoen, Norway
Apply by:
May 31, 2024
Position type:
Permanent
Employment type:
Full Time
Job category:
Engineering
Job ID #:
20267

Do you want to solve global energy challenges for future generations?

 

Aker Solutions er en ledende leverandør av løsninger for energiproduksjon med lave eller ingen utslipp av klimagasser. Med ekspertise, teknologi og evne til å levere komplette installasjoner muliggjør vi klimamålene og energiomstillingen globalt.

Vi tar vare på energi-installasjoner i et livssyklus-perspektiv. Fra produksjonsstart til avslutning sørger Aker Solutions for sikker drift, bidrar til økt utvinning og utnyttelse av ressurser på felt som allerede er i produksjon. Vi driver forretningsutvikling og utfører modifikasjoner og vedlikeholdsprosjekter. Verden over fokuserer energiselskap på å produsere med lavest mulig karbonutslipp, vi har som mål å hjelpe våre kunder med å dekarbonisere energiproduksjon og måle utslippene for å håndtere dem mer effektivt, for eksempel ved å levere elektrifisering av eksisterende offshore-anlegg. Nå utforsker vi muligheter innen ettermarkedet for fornybar energi og vil levere vedlikeholdstjenester for dette markedet når det er modent

Aker Solutions ser nå etter motiverte Instrumentingeniører til vårt team i Sandnessjøen, som skal være med å styrke morgendagens industri og fremtidig vekst. 

What will you be doing?

Som Instrumentingeniør i Aker Solutions vil du jobbe med spennende EPCI-modifikasjons- og vedlikeholdsprosjekter. Du vil være en nøkkelperson ifb. med designunderlag og tekniske løsninger for feltinstrumentering og du vil ha en sentral rolle i oppfølgingen av innkjøpspakker og instrumentleveranser.

Her er noen av de spennende oppgavene du vil være involvert i:

 • Utarbeide designunderlag og tekniske løsninger for feltinstrumentering
 • Forberede og levere teknisk dokumentasjon i samsvar med kundens krav og spesifikasjoner
 • Pakkeansvarlig for innkjøp av instrumentering og teknisk oppfølging av utstyrsleverandører
 • Følge opp leverandører og deres tekniske dokumentasjon, samt delta i testaktiviteter/FAT
 • Samhandle med andre disipliner internt i prosjekt og med kunde
 • Delta i modifikasjons- og vedlikeholdsprosjekter

We think you should have:

 • Relevant bachelor-/mastergrad, alternativt fagbrev og teknisk fagskole
 • Erfaring fra NCS og god kjennskap til NORSOK/IEC
 • Sterk arbeidsmoral og en proaktiv holdning
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

More reasons to work with us:

Vår kultur er preget av et positivt, produktivt og støttende arbeidsmiljø som fremmer karriereutvikling og faglig utvikling for våre ansatte. Vi anerkjenner også at arbeid er bare en del av livene våre, og legger til rette for at alle skal kunne balansere jobben sin med sitt personlige liv. Det er viktig for oss å bygge et langsiktig gjensidig fordelaktig forhold med deg, og å motivere og beholde ditt talent.

Spør du en kollega om hvordan hverdagen er, så vil svaret være at det er stor frihet, du kan forme din egen rolle i stor grad, og vi jobber mot et felles mål hver dag. Vi sitter aldri og venter på nye ideer, og vi bruker hverandre der vi er best. Vi er et sosialt team som har det gøy sammen. Vi jobber tverrfaglig og tett på operasjon og systemer i sanntid. 

I tillegg til de åpenbare tingene som pensjon, forsikring og gratis parkering, vil vi også trekke frem:

 • Vårt unike miljø med kolleger som har lang fartstid i bedriften og i bransjen, sammen med unge og nyutdannede
 • Tilgang til privat legekontor hos Aker Care og mange rabattavtaler og goder bla. hytter til leie og stor kursportal for videreutdanning
 • Du vil jobbe i et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø, med kollegaer fra hele verden 

Interested? Contact us.

Alle kandidater må søke gjennom rekrutteringsportalen for ordentlig registrering, ikke via epost. Søknader behandles fortløpende.

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med: Christer Knag, Recruiter NES Advantage Solutions tlf: +47 980 97 641 e-mail: christer.knag@nesadvantage.com NES Advantage Solutions er Aker Solutions globale leverandør av rekrutteringstjenester med ansvar for faste ansettelser og konsulenttjenester. Vi bruker SEMAC for bakgrunnssjekk i ansettelsesprosessen.

Diversity, Equity and Inclusion

Our goal is to make Aker Solutions a place where everyone can perform at their best by creating opportunities for all. We see diversity as a source of creativity, innovation, and as a key competitive advantage. Diversity includes not only gender, ethnicity, or age but also disabilities, religion, sexual orientation, and many other parts of one’s identity. We welcome your application no matter who you are or where you come from and encourage you to let us know if you need any supportive adjustments throughout the recruitment process. 

This is Aker Solutions

Aker Solutions delivers integrated solutions, products and services to the global energy industry. We enable low-carbon oil and gas production and develop renewable solutions to meet future energy needs. By combining innovative digital solutions and predictable project execution we accelerate the transition to sustainable energy production. Aker Solutions employs approximately 11,000 people in more than 15 countries.