Hallvard Norum blir mediesjef i Aker Solutions

«Det blir spennende å jobbe i et selskap som er så tett på noen av vår tids største utfordringer, nemlig energisikkerhet og det grønne skiftet. Aker Solutions er innovative og dyktige, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med mine nye kollegaer», sier Norum.

Som medie- og kanalsjef vil Hallvard Norum (45) jobbe med kommunikasjon gjennom Aker Solutions offisielle kanaler, pressearbeid og internkommunikasjon. Han vil rapportere til kommunikasjonsdirektør Kari Ertresvåg. 

«Aker Solutions har satt et ambisiøst mål om å gjøre fornybare og energiomstillingsløsninger vår største business innen 2030. Hallvard har solid bakgrunn som klima og økonomijournalist, og jeg ser frem til å jobbe med han i å styrke Aker Solutions posisjon som en ledende leverandør til den globale energiindustrien», sier Kari Ertresvåg.  

«Vi har et rekordhøyt ordreinntak og en pågående rekrutteringskampanje for å levere på den sterke veksten. God intern- og eksternkommunikasjon er viktig for å både beholde og tiltrekke oss de beste folkene, og vi styrker nå laget med Hallvard Norum», sier Ertresvåg. 

Lang fartstid i NRK

Hallvard Norum har mange års erfaring som nyhetsjournalist i NRK. Han hadde sine første vakter i NRK Dagsrevyen i 2003. Deretter var han innom blant annet Dagsnytt, Dagsnytt 18, Her og Nå, Ukeslutt og Aktuelt før han ble fast ansatt i økonomi- og politikkredaksjonen. 
Siden 2017 har han vært en del av breaking news-linja NRK Direkte, og han har vært med i NRK Nyheters klimagruppe siden oppstarten i 2020. 

«Aker Solutions er en stor leverandør innen olje og gass, og har samtidig rask utvikling i prosjekter knyttet til blant annet havvind, karbonfangst og -lagring. En viktig del av jobben min blir å vise fram bredden i selskapet», sier Norum. 

Norum har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo og er høyskolekandidat fra journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo.

Han starter i sin nye jobb i Aker Solutions i midten av mars. 

SLUTT

Aker Solutions leverer integrerte løsninger, produkter og tjenester til den globale energibransjen. Vi muliggjør lavkarbon olje- og gassproduksjon, og utvikler fornybare løsninger for å møte fremtidens energibehov. Ved å kombinere innovative digitale løsninger og forutsigbar prosjektgjennomføring, akselererer vi overgangen til en bærekraftig energiproduksjon. Aker Solutions har rundt 15 000 ansatte i mer enn 20 land.

Besøk akersolutions.com og følg oss på FacebookInstagramLinkedInTwitter og YouTube.

Denne pressemeldingen kan inneholde informasjon eller uttalelser om fremtiden og er underlagt vår disclaimer. Vennligst se https://akersolutions.com

Torbjørn Andersen

Torbjørn Andersen

Media contact, Corporate

T
+47 928 85 542
E
Send message

Based in Fornebu, Norway

Local time: 06:18 CET